Onze specialiteit: revisie van ventielen

Defecte appendages kunnen het hele productieproces verstoren, daarom is nauwgezet onderhoud noodzakelijk. Schakel daarom voor de revisie van ventielen een specialist in. Met meer dan 18 jaar ervaring is ATG- van Dijck de geschikte partner.

Ventielenrevisie: in ons atelier of ter plaatse,

Revisie in ons atelier te Merksem of ter plaatse op de site. Voor ventielen die niet meer voldoen voor het productieproces bieden wij, in samenspraak met uw diensten, een alternatief aan.

Revisie van ventielen: korte werkomschrijving

In ons atelier start men met de identificatie van het ventiel. Na demontage worden de onderdelen gereinigd en gecontroleerd. Dit vormt de basis van een gedetailleerd intern herstellingsrapport.

Onderdelen worden machinaal bewerkt of indien nodig vervangen, klep en zitting wordt vakkundig geslepen. Een beschermlaag wordt aangebracht en het ventiel wordt met nieuwe dichtingen gemonteerd, zoals de voorschriften bepalen. Nadien volgen verschillende tests en ontvangt u een certificaat. Na de eindcontrole worden de ventielen klaar gemaakt voor verzending naar uw bedrijf.

Meer dan revisie van ventielen

Revisie van ventielen is onze core business. Maar daarnaast kijken wij ook uw complete (productie) systemen na op fouten of inefficiëntie.